Λιβαδειά: Διάταξη Δημοσιοποίησης για τους δύο βιαστές της 17χρονης

Με Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, επικυρωμένη από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, εκδόθηκε δημοσιοποίηση στοιχείων και φωτογραφίες των δύο δραστών βιασμού ανήλικης

Πρόκειται για τους (Επ.) ΖΩΛΗ (Ον.) Νικόλαο του Εμμανουήλ και της Χαρίκλειας, γεννηθέντα την 27-05-1996 στην Αθήνα Αττικής

Και τον (Επ.) ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ (Ον.) Ηλία – Μιχαήλ του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεννηθέντα την 26-05-1999 στην Αθήνα Αττικής.

Με καταγγελία στην Ασφάλεια, 17χρονη περιέγραψε το βιασμό της από δύο άτομα, σε χωράφι, στην περιοχή της Λιβαδειάς. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η ανήλικη, την Κυριακή (02/10) είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 23χρονο, ο οποίος ταξίδεψε στη Λιβαδειά με το φίλο του. Όταν η ανήλικη διαπίστωσε ότι στο χώρο βρισκόταν και ο 25χρονος, επιχείρησε να φύγει, με τους δύο να της ασκούν βία, την επιβίβασαν στο όχημά τους, την οδήγησαν σε χωράφι στην και τη βίασαν.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αστυνομικοί από την Ασφάλεια Λιβαδειάς προχώρησε σε αναζητήσεις, εντόπισε (13/10) τους δύο νεαρούς στην περιοχή του Κερατσινίου και τους συνέλαβαν.