Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός της Lamborghini με τα … 300klm στην παραλιακή

Από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του super car, το οποίο έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό κι έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο να κινείται με ταχύτητες άνω των 300 klm/ ώρα στην παραλιακή Λεωφόρο

Η Lamborghini  συμμετέχει σε κόντρες στην παραλιακή με τον οδηγό να έχει αναπτύξει και να κινείται με ταχύτητες άνω των 300 klm/ ώρα, είχε καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό το οποίο πριν από λίγες ημέρες είχε διακινηθεί στο YouTube. Ο οδηγός και ιδιοκτήτης της Lamborghini ταυτοποιήθηκε, ενώ στη διάθεση της Τροχαίας είναι και τα στοιχεία ταυτότητας του οδηγού ενός Audi R8 το οποίο επίσης είχε καταγραφεί να κινείται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες.

Από τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ αναζητήθηκαν στοιχεία στους λογαριασμούς που είχαν αναρτηθεί τα επίμαχα βίντεο, με τους δύο οδηγούς της Lamborghini και του R8 να διεξάγουν κόντρα στη Λεωφόρο Σχιστού, το βράδυ του Σαββάτου (09/04). Σε βάρος των δύο οδηγών, σχηματίστηκε δικογραφία και κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία με την επιβολή διοικητικών προστίμων αλλά και των άλλων κυρώσεων που προβλέπει ο Κ.Ο.Κ.