Συνελήφθη για τους άσκοπους πυροβολισμούς και κάλυκες που περισυνελεγησαν απο οικόπεδο- Έρευνες για το όπλο που δεν έχει εντοπισθεί

Κάλυκες ίδιου διαμμετρήματος με τη μοιραία βολίδα εντός οικοπέδου και τρεις συλλήψεις, εκ των οποίων μια για τους άσκοπους πυροβολισμούς, προχώρησε η Αστυνομία .

Ομολόγησε ότι πυροβόλησε στον αέρα σε ασκοπους πυροβολισμούς, εντός οικοπέδου, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σπίτι που είχε οργανωθεί το γλέντι της μη προφυλάκισης, και συνελήφθη. Πρόκειται για 23άχρονο Ρομά σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά, ο οποίος υποστήριξε στους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που χειρίζονται την υπόθεση, οτι απομακρύνθηκε από το γλέντι στο άδειο οικόπεδο, για … λόγους ασφαλείας, ώστε να προβεί στου “ασκοπους πυροβολισμούς”. Βολίδα του όπλου ωστόσο με την πορεία που ακολούθησε στην εκτόνωση της, επέφερε το θανάσιμο τραυματισμό 10άχρονου Μάριου.

Αναμένεται και στα εγκληματολογικά εργαστήρια η ταυτοποίηση της βολίδας με τους κάλυκες ίδιου διαμετρήματος (9 mm) που εντοπίσθηκαν στο χώρο και στην κατοχή δύο Ρομά, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, ενώ με ανίχνευση βιολογικού υλικού η ταυτοποίηση και του 23άχρονου συλληφθέντα Ρομά για τους ασκοπους πυροβολισμούς. Οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να εντοπισθεί και το όπλο για να υπάρξει και απόλυτη ταυτοποίηση με βαλλιστική εξέταση.