“Ειχαμε επισημάνει την τεράστια εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική σε συνδυασμό με την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας οδηγούσε στο να θρηνήσουμε θύματα”

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, για το θανάσιμο τραυματισμό του 10άχρονου μαθητή στο Μενίδι.
“Με συντριβή πληροφορηθήκαμε ότι ανήλικος μαθητής σχολείου του Μενιδίου έπεσε νεκρός από αδέσποτο βλήμα πυροβόλου όπλου.
Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό είχαμε επισημάνει με ανακοινώσεις μας αλλά και με παρεμβάσεις στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ραδιόφωνα, τηλεόραση, Τύπος) και είχαμε γνωστοποιήσει τόσο στη φυσική όσο και στην πολιτική ηγεσία ότι η τεράστια εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική σε συνδυασμό με την τρομακτική λειψανδρία και υποστελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών μας θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στο να θρηνήσουμε θύματα.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια, και να ευχηθούμε ότι η Πολιτεία θα προχωρήσει επιτέλους στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε αυτό το θύμα να είναι και το τελευταίο.

Παρέμβασης του πρόεδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Γιώργου Συαματακη, στο REALFM.