Συνελήφθη εκ των δραστών της ληστείας στην τράπεζα της Μητροπόλεως

Με βαρύ οπλισμό συνελήφθη 33χρονος εκ των δραστών της ληστείας στο τραπεζικό υποκατάστημα της Μητροπόλεως καθώς τα χαρακτηριστικά τους προσδιόρισαν την ταυτότητά τους

Τα χαρακτηριστικά των δυο δραστών στη ληστεία στο τραπεζικό υποκατάστημα της Μητροπόλεως όπως τα περιέγραψαν οι αυτόπτες μάρτυρες και αποτυπώθηκαν στις κάμερες ήταν “γνώριμα” πρόσωπα στις Αρχές και οι έρευνες οδήγησαν σε σύλληψη.

Η σύλληψη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Κατεχάκη και αφορά 33χρονο αντιεξουσιαστή οποίος έχει καταδίκη 43 χρόνια για κλοπές, ενώ έφερε βαρύ οπλισμό και kalashnikov.

Μετά τις διαρροές από την ΕΛ.ΑΣ, λεπτομέρειες για την υπόθεση θα παραχωρήσει σε έκτακτη ενημέρωση το Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Οι πελάτες και οι υπάλληλοι στο τραπεζικό υποκατάστημα (14/09) της Τράπεζας Πειραιώς στη Μητροπόλεως, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους δύο ενόπλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, ως δράστες είχε αποδοθεί δραπέτης φυλακών σε παραβίαση άδειας που είχε λάβει, απο τον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ έχει συμπράξει με καταδικασθέντα σε πολυετή κάθειρξη, τρομοκράτη και ποινικό με τον οποίο είχαν έρθει σε επαφή στις φυλακές.

Το τατουάζ “κάρφωσε” τον δράστη της ληστείας

Από κοινού τους αποδίδεται διαπραξη τουλάχιστον δυο ληστειών σε τράπεζες – στην Εθνική Τράπεζα (10/08) στα Πετράλωνα, με την απειλή kalashnikov και περιστρόφου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και σε τράπεζα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης (18/08) με την απειλή υποπολυβόλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.