Συνέλαβαν τον “ποδηλάτη” που ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων

Ακολουθούσε ανήλικες με το ποδήλατό του και όταν έβρισκε ευκαιρία, τις προσέγγιζε και με πρόσχημα οτι είναι Αστυνομικός και έρευνα περιπτώσεις διάρρηξης στο σχολείο τους, ασελγούσε σε βάρος τους.

Έξι περιστατικά αποπλάνησης ανηλίκων κοριτσιών εξακριβώθηκαν με δράστη τον 33άχρονο. Όπως διακριβώθηκε, ηταν η κατάθεση 11άχρονη σε βαρος της οποιας ειχε ασελγήσει (03/03) στον Άγιο Παντελεήμονα η οποία σε συσχετισμό με την καταγγελία άλλης 11άχρονης στα Κάτω Πατήσια (13/01) οδήγησαν στην εξακρίβωση στοιχείων του και προκάλεσαν τη σύλληψή του.

Οπως προέκυψε, κατά το παρελθόν ο 33αχρονος έχει καταδικαστικές αποφάσεις και είχε εγκλειστεί στις φυλακές της Τρίπολης για βιασμό ενήλικης αλλοδαπής και στο Κατάστημα Κράτησης του Μαλανδρίνου (10/11/13 – 11/04/14) για ληστεία. Αποφυλακίστηκε ωστόσο με τις ευνοϊκές διατάξεις του Νόμου Παρασκευοπούλου κι επέστρεψε στην αρρωστημένη δράση του.

Ο 33άχρονος, κινουμενος με ποδήλατο σε περιοχες προάστεια του κέντρου, εεντόπιζε ασυνόδευτες μαθήτριες και προφασιζόμενος τον Αστυνομικό που διεξάγει έρευνες για κλοπές στα σχολεία, στις πυλωτές πολυκατοικιών ασελγούσε σε βάρος τους.
Από το 2011 έως και τη σύλληψή του, ο 33άχρονος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης έξι αποπλανήσεις ανηλίκων κοριτσιών με τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας να εκτιμούν ότι τα περιστατικά είναι πολλαπλάσια ωστόσο για αυτά δεν έχουν υποβληθεί σχετικά καταγγελίες.
Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής σε ερευνα κατασχεσαν δύο ποδήλατα τα οποία έχουν περιγραφεί ότι τα χρησιμοποιούσε στις επιθέσεις  σε βάρος των ανηλίκων.

Με την ποινική δικογραφία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.