Φοιτήτρια από την Αλβανία, κατήγγειλε το βιασμό της, υπο την επήρεια σκευάσματα στο ποτό της

Καταγγέλλει το βιασμό της από ομοεθνή της, μετά την κοινή διασκέδασή τους στο Γκάζι, 22άχρονη φοιτήτρια από την Αλβανία.

Η Αλβανή φοιτήτρια, διασκέδαζε το βράδυ της Τρίτης (28/03) μαζί με φίλους της σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι. Στη παρεα συμμετείχε ενας ακόμα Αλβανός ο οποίο την πλησίασε και δίχως να αντιληφθεί κανείς το υποστηρίζει ότι της έριξε στο ποτό σκεύασμα το οποίο προκάλεσε ζάλη στην 22άχρονη και τη μετέφερε σε εξωτερικό χώρο για να αισθανθεί καλύτερα.

Ο Αλβανός οδήγησε την 22άχρονη σε ξενοδοχείο στο Γκάζι, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία της, τη βίασε. Στη συνέχεια, μετέφερε την 22άχρονη στο σπίτι της. Η νεαρή απο την Αλβανία, μετέφερε στη μητέρα της τα περιστατικά και προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Πετραλώνων.

Κατα τη διερεύνηση της υπόθεσης, η Αστυνομία εξακρίβωσε τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη του βιασμού. Απο τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του, τον αναζήτησαν στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν να “αντικρίζουν” συναδέλφους τους από τη Δίωξη Ναρκωτικών οι οποιοι τον είχαν θέσει υπό παρακολούθηση για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Σε έρευνα στο εσωτερικό του οχήματός του, εντόπισαν μεταξύ άλλων φιαλίδιο με υγρό άγνωστης σύστασης το οποίο έφερε ένδειξη σκευάσματος το οποίο διακινείται στο διαδίκτυο και είναι γνωστό ως “σιρόπι βιασμού”. Ο Αλβανός συνελήφθη με τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών και ασέλγεια.