Συνδικαλιστές Αστυνομικοί, Πολάκης και Βαξεβάνης, καταζητούμενοι με μήνυση Φουρθιώτη

Η διάθεση αστυνομικής συνοδείας, και το πολυτελές Χ5 της ΕΛΑΣ προκάλεσαν δημοσιογραφικές αποκαλύψεις και πυροδότησαν “κρεσεντο” μηνύσεων από τον Μένανδρο Φουρθιώτη, για προσβολή της προσωπικότητάς του

Μετά την Espresso και τις μηνύσεις που υπέβαλλε διαδοχικά, για τις αποκαλύψεις αναφορικά με τη συνοδεία του, την κλοπή του υπηρεσιακού όπλου αστυνομικού συνοδού του και το αίτημά του για τις απειλές που έχει δεχθεί, όπως ο ίδιος έχει αναφέρει, από την (εξαρθρωμένη ΤΟ από το 2003)… «17Ν», ο τηλεπαρουσιαστής (και διαπιστευμένος αστυνομικός συντάκτης) Μένανδρος Φουρθιώτης προσέφυγε σε προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα κατά της “Εστίας Επενδυτική”, για να μην γίνεται αναφορά στο όνομά του, καθώς θεώρησε ότι “προσβάλλουν την προσωπικότητά του” τόσο η αναφορά στη συνοδεία του όσο και στις …. διευκολύνσεις που έχει λάβει.

Με ανακοίνωσή της κατ’ εντολή Αττικάρχη, η ΓΑΔΑ αμφισβήτησε τις υπηρεσιακές διαταγές του Αρχηγείου και της Διεύθυνσης Επισήμων της ΕΛΑΣ  όπως τις δημοσιοποίησε ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας, Χρήστος Τσεμπέρης αναφορικά με τη διάθεση πληρωμάτων και περιπολικών σε επιτήρηση της οικίας και των εγκαταστάσεων του Τ/Σ με τον οποίο συνεργάζεται ο τηλεπαρουσιαστής (και διαπιστευμένος αστυνομικός συντάκτης) Μένανδρος Φουρθιώτης .

Το απόγευμα της Τρίτης (30/03) στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων,  τηλεπαρουσιαστής (και διαπιστευμένος αστυνομικός συντάκτης) Μένανδρος Φουρθιώτης υπέβαλλε μηνύσεις κατά των συνδικαλιστών Αστυνομικών της Βορειοανατολικής Αττικής, ύστερα από ανακοίνωση που εξέδωσαν με αιχμές προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ για τη φύλαξη του, και σήμερα (31/03) μηνύσεις υπέβαλε στον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χανίων Παύλο Πολάκη και τον Κώστα Βαξεβάνη .

«Την προσοχή σας. Είμαι καταζητούμενος μετά από μήνυση Μ. Φθουριώτη. Μήνυση κατέθεσε και εναντίον Πολάκη και συνδικαλιστών αστυνομικών. Όχι δεν είναι αστείο, είναι κατάντια. Ο Φουρθιωτης διατείνεται πως έχει διασυνδέσεις σε κυβέρνηση και ΕΛΑΣ. Και το αποδεικνύει με τη φύλαξή του», σχολίασε στο twitter ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο τηλεπαρουσιαστής (και διαπιστευμένος αστυνομικός συντάκτης) Μένανδρος Φουρθιώτης και σε αυτή την περίπτωση ζητά την αυτόφωρη σύλληψή τους, αλλά και σε ότι αφορά το Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ διενέργεια προανακριτικής σε βάρος του γιατί σχολίασε την διάθεση αστυνομικών που έλαβε από την ΕΛΑΣ και χρήση υπηρεσιακού θωρακισμένου BMWmx5 για τις μετακινήσεις του που ο ίδιος επέλεξε από τη Διεύθυνση Επισήμων της ΕΛΑΣ.

Ο Βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, είχε καταγγέλλει (31/03) με δύο αναρτήσεις του σε λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα, για το Μένανδρο Φουρθιώτη, ότι «μπήκε στο πρόγραμμα «Συνεργασία» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα SURE της Ε.Ε. για τους μισθούς εργαζομένων στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας και για 4 μήνες, πληρώθηκε από 60.000 ευρώ ως προσωπικό μισθό, μέχρι το Νοέμβριο του 2020 με διάταξη να ανασταλεί η απόφαση από την τότε πολιτική ηγεσία ενώ είχε δηλώσει και άλλες 5-6 εικονικές εταιρείες κι έλαβε χρηματοδότηση»