Συμβασιούχος μαχαίρωσε το Δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο Γραφείο του

Συμβασιούχος του Δήμου Ελευσίνας, επιτέθηκε στο Δήμαρχο και τον τραυμάτισε στο πόδι, καταφέρνοντας του δύο τραύματα με μαχαίρι.

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ύστερα από επίθεση σε βάρος του μέσα στο Δημαρχείο (28/08-12.00), όταν συμβασιούχος τον μαχαίρωσε δύο φορές στο πόδι (γάμπα) και στη συνέχεια διέφυγε.

Αρχικά ο 35άχρονος πρωην συμβασιούχος, πήγε στο Δημαρχείο και ζήτησε να μιλήσει με το Δήμαρχο χωρις κανεις από τους παρευρισκόμενους στο χώρο,  να αντιληφθεί τις προθέσεις του.

Σχεδόν δέκα λεπτά παρέμεινε στο χώρο, με το Δήμαρχο στη συνέχεια να βγαίνει αιμόφυρτος απο το γραφειο του ενω υπάλληλοι έσπευσαν να τον περιθάλψουν.

Ό 35άχρονος αποχώρησε για να συλληφθεί λίγο αργότερα από την αστυνομία. Ο δράστης οπως εγινε γνωστό ειναι εν ενεργεία συμβασιούχος του Δήμου Ελευσίνας, οδηγός οχημάτων στον τομέα της καθαριότητας. Η σύμβαση του, σύμφωνα με πληροφορίες, λήγει το Δεκέμβριο (2017).

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης
Ο δράστης, που συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, ωστόσο, ο 35άχρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αναμένεται να ενταχθεί στον Εισαγγελέα.