Βόλος: Το ασανσέρ της ΔΟΥ βρέθηκε απο τον 4ο στο ισόγειο με τέσσερις επιβεβαίνοντες- Τραυματίας γυναίκα

Σε ελεύθερη πτώση το ασανσέρ που βρίσκεται εγκατεστημένο στην Εφορία του Βόλου από το  4ο στο ισόγειο, με τρεις πολίτες στο εσωτερικό , από τους οποίους τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, (28/08-10.15) δύο άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας περίπου 50-55 χρονών, μπήκαν στο ασανσέρ για να κατέβουν από τον τέταρτο όροφο του κτιρίου, στο ισόγειο. Όπως περιέγραψε στους Πυροσβέστες η τραυματισμένη γυναίκα, πριν ακόμη ξεκινήσει το ασανσέρ, ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και το ασανσέρ βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση για να σταματήσει στο ισόγειο.
Αμεσα ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και τρία οχήματα με επτά διασώστες, με γιατρό του ΕΚΑΒ, μετέβησαν στη ΔΟΥ.

asanser_eforia
Οι Πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα στο ισόγειο ενω το κουβούκλιο του ασανσέρ βρισκόταν περίπου 40 εκατοστά κάτω από το επίπεδο του εδάφους με τους τρεις επιβαίνοντες χωρις σοβαρούς τραυματισμούς. Ωστόσο η γυναίκα με ελαφρύ τραυματισμό στη μύτη και το πόδι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.
Εργαζόμενοι στην Εφορία καταγγέλλουν τις συχνές βλάβες των ασανσέρ και στις δύο εισόδους του κτιρίου, που έχουν αποτέλεσμα να πέφτει κόσμος και ζητούν να αντικατασταθούν.