Στο “Δρομοκαΐτειο” ο ιερομόναχος για την επίθεση με βιτριόλι στους Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη

Στο «Δρομοκαΐτειο» με απόφαση Εισαγγελέα ο ιερομόναχος της Μητρόπολης Βέροιας δράστης της επίθεσης με βιτριόλι σε Μητροπολίτες μέσα στη Μονή Πετράκη κατά τη συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου

Με αστυνομική επιτήρηση μεταφέρθηκα σε εκούσια νοσηλεία στο «Δρομοκαΐτειο», ο 37χρονος ιερομόναχος Θεοφύλακτος Κόμβος, δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος των Μητροπολιτών του Συνοδικού Δικαστηρίου (23/06) στο άκουσμα της απόφασης για αποσχηματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, ο ίδιος επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα υγείας, μετά τη σύλληψή του το απόγευμα της Τετάρτης (23/06) και μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο Ανδρέας Συγγρός και στη συνέχεια αποφασίστηκε η να εξετασθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ωστόσο παραμένει αμφίβολο αν θα μεταχθεί (24/06) αυτοπροσώπως ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος σε βάρος του άσκησε Ποινική Δίωξη.

Ο συνήγορός του, έξω από τα Δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων το πρωί της Πέμπτης (24/06), υποστήριξε ότι ο εντολέας του «χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας» καθώς ανέφερε ότι «πριν από 1,5 μήνα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας», και τόνισε ότι «Είναι καταγεγραμμένη στα αρχεία συμβάντων στην κλινική των Σερρών». Εκ μέρους του εντολέως του ο συνήγορός του, ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του, από τους τραυματίες και τις οικογένειές τους.