“Αυτή την κοινωνία διαμορφώσαμε, με τα “no borders”, τους “πρόσφυγες” να λιάζονται, τους νέους “επενδυτές” και τους αλλοδαπούς που χρειαζόμαστε για να λύσουμε την υπογεννητικότητα”

Με αφορμή το βιασμό από τρεις Πακιστανούς και έναν Αφγανό της 25χρονης εγκύου και μητέρας δύο νηπίων με νοητική υστέρηση στο κέντρο της Αθήνας, σχόλιο του συνδικαλιστή της ΠΟΣΥΦΥ

Οπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ, Παναγιώτης Χαρέλας, «Αυτή την κοινωνία διαμορφώσαμε σήμερα. Με τα “no borders”, τους “πρόσφυγες” να λιάζονται, την πολυπολιτισμική κοινωνία που θέλουμε να διαμορφώσουμε, τις χρηματοδοτήσεις που αγωνιζόμαστε να κερδίσουμε για τους μετανάστες που έχουμε, τους νέους “επενδυτές” που αναζητούμε αλλά και τους αλλοδαπούς που χρειαζόμαστε για να λύσουμε την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Ακόμη και με τις ανοιχτές δομές που πασχίζουμε να δημιουργήσουμε για να πάρουμε τα ευρωπαϊκά κονδύλια, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Και όλα αυτά ως αντίκρουση στην δήθεν ξενοφοβία των πολιτών!
Και νομίζετε πως οι ένοχοι σε τέτοια εγκλήματα είναι μόνο οι βιαστές Αφγανοί και Πακιστανοί ;
Οι υπέρμαχοι τέτοιων αντιλήψεων που κατέχουν οποιεσδήποτε θέσεις εξουσίας και προσπαθούν στο βωμό του χρήματος και μόνο να μας πείσουν πως όλα αυτά είναι φυσιολογικά και που θα μπορούσε να τα κάνει και κάθε νομοταγής πολίτης, δεν είναι ένοχοι ;
Δυστυχώς σήμερα αμφισβητούμε τη λογική των πολιτών και οτιδήποτε άλλο που αντιδρά σε όλα αυτά τα σχέδια, το ονομάζουμε απλά… ξενοφοβία, έως ότου ή θα βαρεθούμε να αντιδρούμε ή θα το χωνέψουμε ότι έχουν “δίκιο”!»