Στο Αυτόφωρο Τριμελές δικάζεται ο Θέμης Αδαμαντίδης

Μετά την προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε ο λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, με ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία μετά τη καταγγελία της (πρώην) συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη δικάζεται στο Αυτόφωρο

Ενώπιον της Έδρας του Αυτόφωρου Τριμελούς Δικαστηρίου της Αθήνας, αναμένεται για να δικαστεί κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση πρόκειται να δικαστεί, ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο λαϊκός τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες που αποδίδονται από την πρώην σύντροφό του, μέσω του νομικού του εκπροσώπου. Πλάνα από βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιεύεται παρουσιάζουν επεισόδιο εν οδώ, το οποίο η Βαρβάρα Κίρκη καταγγείλει σε βάρος της, με το συνήγορο του Θέμη Αδαμαντίδη να περιγράφει διαφορετικά περιστατικά.

Ωστόσο ο Εισαγγελέας ποινικής Δίωξης ο οποίος και παρέπεμψε στο Αυτόφωρο το Θέμη Αδαμαντίδη, έχει επιβάλει περιοριστικά μέτρα απαγόρευσης επικοινωνίας και επαφής κάτω των 100μ και καθ οιονδήποτε τρόπο (με μηνύματα και κλήσεις) με την (πρώην) σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη.

Απόφαση για την Ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου θα εκδόσει με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, το Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο της Αθήνας.