Π.Φάληρο: Κατήγγειλε για ξυλοδαρμό και άσκηση βιας το σύντροφό της- Την εντόπισαν χτυπημένη στο οδόστρωμα διερχόμενοι οδηγοί

Το νεαρό σύντροφό της κατήγγειλε 30χρονη, για βια σε βαρος της, με το δράστη να έχει αποχωρήσει απο το σημείο έχοντας εγκαταλείψει ημιλιποθυμη εν οδω τη γυναίκα μετά από μεταξύ τους επεισόδιο,  όπως η ίδια παραθέτει στην καταγγελία της

Στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καμινίων- Νέου Φαλήρου, κατήγγειλε τον 22χρονο σύντροφό της, για άσκηση ακραίας βιας και ξυλοδαρμό 30χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα τα ξημερώματα της Κυριακής (03/07-05.00), το ζευγάρι μέσα στο όχημα του 30χρονου, ήρθε σε αντιπαράθεση και λογομαχία ενω ο οδηγός ειχε σταθμεύσει επί της λεωφόρου Κηφισού.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 22χρονος, σε έντονο εκνευρισμό χτύπησε με βία την 30χρονη η οποία αναφέρει οτι για να αμυνθεί τον εγδαρε με τα νύχια της. Ο 22χρονος φέρεται να εβγαλε με βια τη σύντροφό του απο το όχημα και την εγκατέλειψε- οπως η ιδια παραθέτει- σε κατάσταση λιποθυμίας.

Διερχόμενος οδηγός εντόπισε την 30χρονη γυναίκα εν οδω, ο οποίος και ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Με τραύμα στον αριστερό γοφό, 30χρονη υπέβαλλε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων- Νέου Φαλήρου και μήνυση κατά του 22χρονου συντρόφου της.

Για την καταγγελία έχει σχηματισθεί δικογραφία .