Στο Αυτόφωρο για τις τέσσερις καταγγελίες ο φοιτητής του ΠΑΠΕΙ

Στο Αυτόφωρο, δικάζεται ο 22χρονος Β.Μ φοιτητής του ΠΑΠΕΙ, για τις τέσσερις καταγγελίες αναφορικά με επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες καθώς σε βάρος του έχει ασκηθεί Ποινική Δίωξη

Ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Αθηνών, δικάζεται (10/05) ο 22χρονος φοιτητής του ΠΑΠΕΙ για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, σε τέσσερις από τις εως τώρα οχτώ καταγγελίες από γυναίκες σε βάρος του.

Οι τέσσερις έχουν ανεπιφύλακτα αναγνωρίσει τον 22χρονο Β.Μ ως δράστη στις σε βάρος τους ενέργειες. Ο φοιτητής του ΠΑΠΕΙ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα (07/05) ο οποίος του άσκησε Ποινική Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, ωστόσο παρατάθηκε η κράτησή του μέχρι και σήμερα (10/05) οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Ο 22χρονος Β.Μ ζήτησε από την Έδρα να αφεθεί ελεύθερος, δηλώνοντας, «Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για εμένα και για την οικογένεια μου». Ενω και η μητέρα του 22χρονου, κοινωνική λειτουργός στο επάγγελμα, η οποία κατέθεσε στο Δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του γιου της, ανέφερε ότι «Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι φοιτητής επίσης», ενώ εξέφρασε τη δέσμευση, ότι ο γιος της «θα εμφανιστεί σίγουρα στο Δικαστήριο».

Ο συνήγορος τού κατηγορούμενου Γιώργος Μυταούλης απευθυνόμενος προς το Δικαστήριο, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Έδρας, να δει με συμπάθεια τον κατηγορούμενο, ενώ ζήτησε από το Δικαστήριο καθώς μπορεί, να διατάξει να μην κρατηθεί ο εντολέας του. «Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δύο μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο σε βάρος του 22χρονου Β.Μ έχουν υποβληθεί επιπλέον καταγγελίες, για δύο απο τις οποίες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ζήτησε να εξαχθούν αντίγραφα και να εξετασθούν κατά περίπτωση, καθώς η πράξεις που αποδίδονται περιγράφουν διάπραξη αδικήματος σε βαθμό κακουργήματος.