Νέα Σμύρνη: Καταγγελίες για δυο επιπλέον επιθέσεις από τον φοιτητή του ΠΑΠΕΙ

Η υπόθεση της Νέας Σμύρνης λαμβάνει έκταση καθώς οι καταγγελίες ανέρχονται συνολικά σε οχτώ περιπτώσεις, σε βάρος του 22χρονου Β.Μ ο οποίος παραμένει υπό κράτηση

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ζήτησε να εξαχθούν αντίγραφα για δύο απο τις οχτώ συνολικά καταγγελίες σε βάρος του 22χρονου Β.Μ και να εξετασθούν κατά περίπτωση. Ο Εισαγγελικός Λειτουργός φέρεται να κρίνει ότι οι πράξεις, όπως περιγράφονται, εν δυνάμει θα επέσεια κατηγορία κακουργητικής Δίωξης.

Πρόκειται για την καταγγελία της 22χρονης Δ.Μ. η οποία κατέθεσε ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα (06/08 2020), ενώ επέστρεφε στο διαμέρισμά της στο Νέο Κόσμο αντιλήφθηκε την παρουσία άγνωστου άνδρα τον οποίο αναγνώρισε στο πρόσωπο του 22χρονου ο οποίος ισχυρίζεται ενώ άνοιγε την πόρτα της πολυκατοικίας, την έσπρωξε, της έπιασε τα οπίσθια και στη συνέχεια την άρπαξε από τον λαιμό, και με πάλη των απώθησε.

Καθώς επίσης την καταγγελία της 28χρονης Ο.Τ. για επίθεση σε βάρος της στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, (03/09 2020-00.45) ενώ έμπαινε σε πολυκατοικία της. Στην κατάθεσή της αναγνωρίζει τον 22χρονο Β.Μ ως τον άνδρα που την ακολούθησε, εισήλθε μαζί της στην είσοδο και έβγαλε το μόριό του και άρχισε να αυτοικανοποιείται, ενώ καταθέτει ότι επιχείρησε να σηκώσει τη φούστα της.

Ο φοιτητής του ΠΑΠΕΙ δικάζεται τη Δευτέρα (10/05) για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, (άρθρο 337 ΠΚ- με ανώτατη ποινή το ένα έτος ανά πράξη).