Στο Αυτόφωρο δικάζεται για πορνεία η σύντροφος του αστυνομικού στην Ηλιούπολη

Στο Μονομελές Αυτόφωρο του Πλημμελειοδικείου Αθηνών ως κατηγορούμενη θα παρακαθίσει η σύντροφος του Αστυνομικού, τον οποίο είχε καταγγείλει ως θύμα trafficking

Καταγγελίας σε βάρος της 19χρονης η οποία κατήγγειλε για μαστροπεία τον πρώην σύντροφό της – σήμερα -απότακτο αστυνομικό, είχε προκαλέσει έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, καθώς «διαπιστώθηκε να εκδίδεται με αμοιβή, χωρίς να κατέχει το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος και χωρίς να υποβάλλεται στους σχετικούς ιατρικούς ελέγχους».

Κατά την Εισαγγελική παραγγελία, η πράξη που καταγγέλλεται η 19χρονη, χρονικά αποδίδεται ενώ συμβίωνε με τον Υπαρχυφύλακα σύντροφό της στο διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη.

Με απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα (12/2022), το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αποφάσισε για τον κατηγορούμενο αστυνομικό στην υπόθεση μαστροπείας στην Ηλιούπολη, να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Η Έδρα αποφάσισε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, με τον όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα, και του επέβαλε – κατά πλειοψηφία – ποινή κάθειρξης 12 ετών και 10 ημέρες καθώς επίσης, χρηματική ικανοποίηση 300 μονάδων (εξαγοράσιμες προς €5 ημερησίως) και κατά συγχώνευση η ποινή μετατρέπεται σε 5,5έτη, για το αδίκημα της σωματεμπορίας της 19χρονης συντρόφου του.

Ενώ στον επίσης κατηγορούμενο στην υπόθεση πατέρα της 19χρονης, το Δικαστήριο τον καταδίκασε μόνο για την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, και του επιβλήθηκε ποινή έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο €600.