Στο “18ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι” προσκαλούν οι Ηπειρώτες Αστυνομικοί

Στο «18ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι 2017», το μακροβιότερο αντάμωμα Ηπειρωτών που πραγματοποιείται στην καρδιά της Αθήνας, προσκαλεί ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής.

18ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι _Ηπειρωτών Αστυνομικών

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών & Πολιτικών Υπαλλήλων Αττικής, διατηρώντας άσβεστη την παράδοση 20 ετών, διοργανώνει για τους Ηπειρώτες -Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους συμπατριώτες “εξ Ηπείρου ορμόμενους”, στο “18ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι”, για το Σάββατο 24/06/2017 και ώρα 22.00 στο Άλσος Στρατού στο Γουδί.

Είσοδος από Κατεχάκη.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης μας και ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους Μεγάλους χορηγούς μας, καθώς η συμβολή των οποίων είναι καθοριστική στην διοργάνωση του Μεγάλου Ηπειρώτικου Πανηγυριού της Αθήνας και συγκεκριμένα τα Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, τον Κο Γιολδάση Δημήτριο και την εταιρία Super Αγορά Κρεάτων Άφοι Γιολδαση- Δ.Παπαδόπουλο και τον χορηγό επικοινωνίας μας Paragon Marketing & Management.

Εκ μέρους του Δ.Σ. και όλων των μελών του Συλλόγου μας σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την μεγάλη σας συμβολή στην προσπάθεια μας”.