Σταθμός Λαρίσης: Αλβανός, σεσημασμένος για ανθρωποκτονίες ο τραυματίας- Μετέφερε ναρκωτικά με πατίνι και αλεξίσφαιρο γιλέκο

Είχε συλληφθεί μετά από έλεγχο στην περιοχή της Ομόνοιας ο τραυματίας στο ένοπλο επεισόδιο στην πλατεία Αττικής, καθώς επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και μετέφερε ναρκωτικά

Σεσημασμένος για ανθρωποκτονίες, κλοπές και ληστείες, Αλβανός υπήκοος ο τραυματίας στην πλατεία Αττικής. Αν και ο ίδιος δεν ενημέρωσε τις Αρχές, πληρώματα της ΕΛΑΣ τον εντόπισαν αιμόφυρτο με τραύμα από πυροβόλο όπλο τον Αλβανό, μετά από κλήση αυτοκινητιστή για πυροβολισμούς με τους δράστες να επιβαίνουν στο ΤΑΧΙ στο ύψος του Σταθμού Λαρίσης για να διαφύγουν. Λόγω του αιφνιδιασμού και προβλήματος υγεία του επαγγελματία οδηγού, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με τους δύο αλλοδαπούς να εγκαταλείπουν στο εσωτερικό του ΤΑΧΙ του το όπλο που κατείχαν παράνομα και να διαφεύγουν πεζή.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων ωστόσο του τραυματία από το ΥΔΕΖΙ, διακριβώθηκε ότι την προηγούμενη ημέρα (25/02) περιπολία είχε συλλάβει σε έλεγχο στην περιοχή της Ομόνοιας τον Αλβανό, καθώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι και κατείχε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Όπως διακριβώθηκε ο ίδιος φέρει βαρύ ποινικό μητρώο καθώς έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε ομάδα Αλβανών κακοποιών. Μεταξύ άλλων έχει διαπράξει 11 δολοφονίες και 13 απόπειρες σε βάρος Αλβανών ποινικών και Ελλήνων, από το 2007 σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για εμπορία ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του 6ου ΔΔ και στις γειτονιές του Αγίου Παντελεήμονα. Από το 2008 μέχρι και τον Απρίλιο του 2009, δέχθηκε επίθεση, και τραυματίστηκε σοβαρά, κρίθηκε κρατούμενος και εξέτισε ποινή μέχρι το 2017, οπότε και έλαβε υφ όρων απόλυση.

Σε βάρος του Αλβανού σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η ένοπλη επίθεση σε βάρος του Αλβανού αποδίδεται στο ξεκαθάρισμα διαφόρων με τα μέλη της “άλλοτε” ομάδας του.