Στα Πομακοχώρια της Ξάνθης πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής

..”σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχόμαστε στο μέλλον την επιτυχή – όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση – επανάληψη παρόμοιων ενεργειών – δράσεων”..

image

Με επιστολή που υπογράφει η Δ/νση του 8/αθέσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μύκης και απευθύνετε στη Δ/κτη του Αστυνομικού Σταθμού Μύκης, Ανθυπαστυνόμο Χρυσούλα Καζάκου και το προσωπικό της υπηρεσίας

image

«…θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, η δ/νση, το διδακτικό προσωπικό και σύσσωμο το μαθητικό δυναμικό του σχολείου, για την όμορφη εκδήλωση-ενημέρωση που μας παρείχατε, αναφορικά με το ουσιώδες θέμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και την ερμηνεία του Κ.Ο.Κ. (Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας), στις 11-4-16 …. στο σύνολο του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού του Σχολείου μας.
Το γεγονός της αγαστής συνεργασίας των αρμοδίων Υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους, ειδικά στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πατρίδας μας, φέρνει σαφώς το καλύτερο αποτέλεσμα και την ανύψωση του μορφωτικού και εν γένει του πνευματικού επιπέδου των παιδιών μας.

image

Κλείνοντας την παρούσα επιστολή, σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχόμαστε στο μέλλον την επιτυχή – όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση – επανάληψη παρόμοιων ενεργειών – δράσεων.
Με εκτίμηση και σεβασμό στο δύσκολο έργο σας, σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.»


  • thrakitoday.gr