Σοβαρό τροχαία ατύχημα για την κόρη του Κοβασεβιτς- Τέσσερις τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για την κόρη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ενω οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας της. Τραυματίας η οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε και οι τρεις επιβαίνοντες στο όχημά της.

Η νεαρή Στέλλα Κοβασεβιτς, οδηγούσε το πολυτελές τζιπ της μητέρας της ενώ σύμφωνα με αυτόπτες είχε αναπτύξει ταχύτητα (16/07) έχασε τον έλεγχο του τζιπ εμ κινήσει στην Ιερά Οδό και προσέκρουσε σε όχημα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί η γυναίκα οδηγός του.

Τα δυο οχήματα  υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και ακινητοποιήθηκαν. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στην «Espresso» o 47άχρονος Αναστάσιος Βασιλείου, ο 23άχρονος γιος του, επέβαινε στο αυτοκίνητο της Στέλλα Κοβάσεβιτς με την 21άχρονη οδηγό να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. «Η Στέλλα οδηγούσε. Δίπλα καθόταν μια φίλη της και στο πίσω κάθισμα ο γιος μου με άλλο ένα αγόρι. Εχω αποδείξεις ότι είχε ήδη πιει αρκετά. Αλλωστε, μετά το τροχαίο διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσοστό 0,75 χιλιοστών του γραμμαρίου ανά λίτρο αίματος, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή της Τροχαίας για την οποία ενημερώθηκα» αναφέρει χαρακτηριστικά στην καταγγελία του ο κ. Βασιλείου και συνεχίζει:

«Σύμφωνα με τον γιο μου Αλέξανδρο, η Στέλλα είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ανέβηκε στο κράσπεδο, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα που ήταν και η μοναδική επιβάτισσα και τελικά, το αυτοκίνητο προσέκρουσε ανεξέλεγκτο σε μια μάντρα».

Από τα συντρίμμια των δύο αυτοκινήτων, ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με κατάγματα σε όλο το σώμα τους όλοι οι επιβαίνοντες- εκτός από την υπαίτια οδηγό του τροχαίου- την 21άχρονη κόρη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

______________

* πληροφορίες Espresso