Σολομός, Κορινθίας: Ιδιοκτήτης σπιτιού πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα Ρομά επίδοξο κλεφτοκοτά

Επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του, και τον πυροβόλησε τραυματίζοντας τον επίδοξο κλεφτοκοτά, θανάσιμα. Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 35άχρονου, ενω κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο που κατείχε.

Δύο Ρομά, είχαν εισβάλει (24/03) στο σπίτι  35άχρονου για να κλέψουν. Περίοικοι ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ για την “περιοδεία” της σπείρας των Ρομά στο χωριό τους.

Όπως διακριβώθηκε κατά την Αστυνομική έρευνα  (24/03) ο 52άχρονος Ρομά, μαζί με 54άχρονο ομόφυλό του, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν πουλερικά από την αυλή της οικίας 35άχρονου, όταν τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο που κατείχε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 52άχρονος Ρομά.

Ο 35άχρονος με το αγροτικό του όχημα, μετέφερε και απέρριψε το πτώμα του 52άχρονου σε αγρόκτημα της περιοχής. Ύστερα από έρευνες στην περιοχή, οι Αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα του Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε αίμα στην καρότσα του αγροτικού οχήματος

Από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου, συνελήφθη ο 35άχρονος, και κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο που κατείχε και 43 φυσίγγια. Ο Ρομά συνεργός διαρρηκτης και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, παραμένουν κρατούμενοι, στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Σε βάρος του 35άχρονου ο οποίος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ με την αυτόφωρη διαδικασία, δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του 54άχρονου Ρομά για κλοπή.