Σκουπίδια δύο ημερών από τα κρατητήρια της ΔΙ.ΜΕ.Δ.Α στοιβαγμένα στην Υπηρεσία

Καταγγελία Αστυνομικού της ΔΙΜΕΔΑ για τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στην εγκατάσταση, καθώς το πρόβλημα με τις συμβάσεις καθαριότητας στις Αστυνομικές Υπηρεσίες, δεν έχουν επιλυθεί.

“Σε πόσο καιρό μπορώ να βγω αναρρωτική; Υπόψη είναι σκουπίδια δύο ημερών από τα κρατητήρια της ΔΙ.ΜΕ.Δ.Α”, επισημαίνει Αστυνομικός για τη  υγειονομική βόμβα που βρίσκεται.. στοιβαγμένη στις εγκαταστάσεις της ΔΙΜΕΔΑ.

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ_ΕΛΑΣ_ΓΡΑΦΕΙΟ_ΕΑΣΥΑ

Από.. σκουπιδότοπος ως … χωματερή, η απόκλιση … μια Αστυνομική υπηρεσία.

Στις εγκαταστάσεις του Μεταγωγών και Αλλοδαπών Αθηνών, εκτός από τα υπηρεσιακά θέματα ημερήσιας διάταξης και τους πολυαριθμους κρατούμενους, οι υπηρετούντες έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα της καθαριότητας που αν και επιβεβλημένη έχει μετατρέψει σε υγειονομικές βόμβες τα κτήρια της ΔΙΜΕΔΑ.

Με τη  ηγεσία να έχει κληθεί κατ’ επανάληψη να δώσει λύση στο οξύτατο πρόβλημα χωρίς καμία ανταπόκριση ωστόσο για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην πρόσληψη 18 καθαριστριών .. μόνο για το Μέγαρο της Κατεχάκη.

Αν και προκηρύχθηκε διαγωνισμος για την πρόσληψη πανελλαδικά 740 καθαριστριών, ωστόσο ακυρώθηκε καθώς δεν έλαβε σχετική θετική γνωμοδότηση η εκπόνηση κονδυλίου από τις οικονομίες Υπηρεσίες. Καθώς ούτε η πρόταση απευθείας ανάθεση έργου Με τρίμηνη σύμβαση, σε εταιρεία καθαρισμού, ύψους #€790.000 ππροχώρησε καθως  και αυτη έλαβε απόρριψη εκ των οικονομικών υπηρεσιών  μνημονιακών δεσμεύσεων(!)…