“Σήμερα η Πολιτεία Τίμησε Δύο ΗΡΩΕΣ!!”

Πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λ.Αλεξάνδρας, η εκδήλωση απονομής του μεταλλίου Αστυνομικού Σταυρού Εξαίρετων Πράξεων στους δύο Συνοριοφύλακες από την Αττική αναγνωρίζοντας την αυτοθυσία και την προσφορά τους κατά την τέλεση του καθήκοντος

Σε ανάρτησή του, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Αττικής, Θωμάς Μπόζιαρης, αναφέρει για την απονομή του μεταλλίου στους συναδέλφους του,  «Με την απονομή του Αστυνομικού Σταυρού Εξαίρετων Πράξεων στον Ανθυπαστυνόμο ΚΟΥΛΗ Κωνσταντίνο και στον μετά θάνατο Συνοριακό Φύλακα ΣΟΜΠΟΝΗ Κωνσταντίνο, το οποίο παρέλαβε ο Πατέρας του μέσα σε συγκινησιακή φόρτιση, η Πολιτεία αναγνώρισε τις ενέργειες τους, ως μια ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Αττικής εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του, που έστω και την ύστατη ώρα, η Πολιτεία αναγνώρισε την Αυτοθυσία τους και Τίμησε σήμερα Αυτούς τους ΗΡΩΕΣ. Η Αυτοθυσία είναι μια πράξη αρετής, πλήρους ανιδιοτέλειας και αλτρουισμού!!!!! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.!!
Η απονομή έλαβε χώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Αθηνών, σε μια σεμνή τελετή, δια του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, Υποστρατήγου κ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γεώργιου.
Δεν πρέπει να ξέχναμε τους ήρωες του καθήκοντος οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στον βωμό της προστασίας του κοινωνικού συνόλου
».