Νιγρίτα, Σερρών: Πιάστηκαν στα χέρια με τον γείτονα και τον έπληξε θανάσιμα- Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη

Στη διπλανή οικία διέμενε ο δολοφόνος του επιχειρηματία, Γιώργου Γρηγοριάδη, όταν έπειτα από έντονο διαπληκτισμό ο γείτονάς του τον έπληξε πισώπλατα, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή της ηλικιωμένης μητέρας του σε απόκρυψη του σημείου της δολοφονίας στο οδόστρωμα

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών,  προχώρησαν στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 42άχρονου Γιώργου Γρηγοριάδη, ο οποίος εντοπίσθηκε νεκρός με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη σε αγροτική περιοχή της Νιγρίτας Σερρών.

Το πρωί (21/12) συνελήφθη 50άχρονος γείτονας, ένοικος σε παρακείμενη οικία από το σπίτι του επιχειρηματία στη Καβάλα.
Δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν έντονα και συνεπλάκησαν εν μεση οδώ. Κατά την αποχώρηση του Γιώργου Γρηγοριάδη για να επιστρέψει στην οικία του όπου εκτελούσε ηλεκτρολογικές εργασίες, ο γείτονάς του τον έπληξε πισώπλατα με αιχμηρό αντικείμενο και του επέφερε το θάνατο.

Στο πλαίσιο της Αστυνομικής έρευνας,  εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή της ηλικιωμένης μητέρας του 50άχρονου δράστη,  να καθαρίσει το σημείο της ασφάλτου εξωτερικά της οικίας τους απο το αιμορραγικό τραύμα του 42χρονου επιχειρηματία.

Με την ποινική δικογραφία ο δράστης παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.