“Σήκωσαν” τους “ληστές των χρηματοκιβωτίων” στο ΚΑΠΟΤΑ

Μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση με Αστυνομικούς της Δυτικής Αττικής και της Ασφάλειας Αττικής, προσαγωγές και συλλήψεις μελών της εγκληματικής οργάνωσης των “ληστών χρηματοκιβωτίων”.

Αστυνομική επιχείρηση σε συντονισμένη έφοδο στον καταυλισμό ΚΑΠΟΤΑ με συνδρομή ομάδων και από άλλες υπηρεσίες- ΔΥΑΤ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια Δυτικής και Αττικής- για τη σύλληψη των ταυτοποιημένων δραστών στην εγκληματική ομάδα των “ληστών χρηματοκιβωτίων” ολοκληρώθηκε (04/05-21.00) υπό απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiaReport μέχρι στιγμής 20ατομα -Ρωσοποντιοι και Αλβανοι -εχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Αττικής.

Από τον Οκτώβριο του 2016 έχουν καταγραφεί περισσότερες από 40 ληστρικές επιδρομές με αφαιρέσεις χρηματοκιβωτίων από επιχειρήσεις σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια. Η δράση των «ληστών χρηματοκιβωτίων» εχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και όχληση στους επιχειρηματίες που βρέθηκαν θύματά τους .

Πηγές μέσα από την ΕΛ.ΑΣ ωστόσο, υποστήριζαν  στο nantiaReport, ότι είχαν ταυτοποιήσει πλήρως τα στοιχεία των δραστών, «αδυνατούσαν» ωστόσο να τους συλλάβουν καθώς .. επιχειρούσαν να προσδιορίσουν και αλλους δράστες.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ.