Σ/Φ Πρέβεζας προς Επιθεωρητή Β.Ελλάδος : “Ανάγκη για ενίσχυση και όχι κατάργηση του ΤΔΠΜ Πρέβεζας”

…”ανάγκη να ενισχυθεί το ΤΔΠΜ Πρέβεζας και όχι να καταργηθεί, όπως προωθείται με σχετικό ΠΔ. Τα στοιχεία σε συλλήψεις στην περιοχή, καθώς οι μεταναστευτικές ροές, περνάνε μέσω κυκλωμάτων απο την Ήπειρο και την περιοχή αρμοδιότητας ΔΑ Πρέβεζας”..

Την  14 Δεκεμβρίου 2016 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής φύλαξης Ν. Πρέβεζας πραγματοποίησε συνάντηση στην έδρα της Δ.Α. Πρέβεζας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας  Βορείου Ελλάδος Αντ/γο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ συνοδευόμενο από τον Δ/ντή Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Ηπείρου Ταξίαρχο κ. Κων/νο ΣΚΟΥΜΑ και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο ΒΟΓΛΗ.

Για ακόμη μία φορά οι συνδικαλιστές έθεσαν την ανάγκη να ενισχυθεί το ΤΔΠΜ Πρέβεζας και όχι να καταργηθεί, όπως προωθείται με σχετικό ΠΔ. Η Ένωση ζήτησε απο τον Επιθεωρητή να παρακολουθήσει τα στοιχεία και τις επιτυχίες σε συλλήψεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή, αφού οι μεταναστευτικές ροές στην προσπάθεια να κατευθυνθούν προς την Ευρώπη, περνάνε πολλές φορές μέσω κυκλωμάτων απο την Ήπειρο και ειδικότερα απο την περιοχή αρμοδιότητας ΔΑ Πρέβεζας.

    Η Ένωση κατέθεσε ολοκληρωμένο υπόμνημα με τους λόγους που συνιστούν την διατήρηση της Υπηρεσίας Δίωξης παράνομης Μετανάστευσης