Σεπόλια: Στον Εισαγγελέα ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, μετά τη σύλληψή του στην Κόρινθο

Με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, μετήχθη στον Εισαγγελέα ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος είχε διαφύγει στην Κόρινθο

Συνοδεία αστυνομικών της Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων Α.Μ. οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Ο 43χρονοςηλεκτρολόγος πλοίων αν και είχε παρουσιαστεί οικειοθελώς και δηλώσει την πρόθεσή του να συνεργαστεί στην έρευνα που διεξάγει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, μετά την έκδοση εντάλματος κατέφυγε στην Κόρινθο. Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας, τον εντόπισαν και το βράδυ της Παρασκευής (04/11) προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από την αρμόδια Ανακρίτρια.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, κατασχέθηκαν τέσσερις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop) δύο υπολογιστές tablet, πέντε εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τρεις μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (CD), συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB), δύο φωτογραφικές μηχανές, δύο κάρτες μνήμης, δισκέτα και πέντε κινητά τηλέφωνα