Άγιος Παντελεήμονας: Ιρανός νάρκωσε, βίασε και κατέστησε έγκυο Κούρδα και ζήτησε να τη χτύπησουν ανελέητα για να αποβάλει

Τουρκάλα Κουρδικής καταγωγής κατήγγειλε Ιρανό ο οποίος της υποσχέθηκε νομιμοποιητικά έγγραφα για βιασμό και προτροπή της Τουρκάλας συντρόφου του να της επιτεθεί, με συνέπεια να αποβάλει 

Η λαθρομετανάστης Τουρκάλα Κουρδικής καταγωγής, με διαμονή στον Άγιο Παντελεήμονα, κατήγγειλε (03/11-20:50) στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας, βιασμό της (07/09) από τον 33χρονο Ιρανό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Κουρδικής καταγωγής γυναίκας, είχε μεταβεί στο σπίτι του και του παρέδωσε €3.000 για να εκδώσει νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα. Η 29χρονη κουρδικής καταγωγής, ανέφερε ότι αφού ήπιε ποτό που της σέρβιρε ο Ιρανός, ένιωσε έντονη ζάλη και ο Ιρανός την μετέφερε στο κρεβάτι του. Το επόμενο πρωί ξύπνησε και διαπίστωσε ότι δε φορούσε εσώρουχο και αισθανόταν έντονο πόνο. Λίγες ημέρες αργότερα αντιλήφθηκε ότι ο Ιρανός δεν θα της εξέδιδε νομιμοποιητικά έγγραφα και στις 31 Οκτωβρίου 2022 διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος και ενημέρωσε τον Ιρανό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (02/11), ο Ιρανός την κάλεσε να μεταβεί στο μαγαζί του- πώληση και επισκευή μεταχειρισμένων κινητών- στην οδό Σατωβριάνδου στην Ομόνοια. Μετά την είσοδό της στο χώρο ο Ιρανός, της επιτέθηκε την ακινητοποίησε και έδωσε εντολή στην Τουρκάλα φίλη του «χτύπησε την δυνατά στην κοιλιά για να αποβάλει». Με κλωτσιές και γροθιές χτύπησε της Κούρδα στην κοιλιά με τον Ιρανό να την απειλεί αν τον καταγγείλει στην Αστυνομία να την εντοπίσει και να τη σκοτώσει.

Ο Ιρανός αναζητήθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη. Στην απολογία του, αρνήθηκε τις κατηγορίες και την κατήγγειλε για ψευδή καταμήνυση. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του Ιρανού για βιασμό, απειλή, απάτη και για σωματική βλάβη εμβρύου και η 29χρονη Τουρκάλα Κουρδικής καταγωγής για ψευδή κατάθεση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε παραπέμφθηκαν σε Εισαγγελέα.