Σεπόλια: Προσωρινά κρατούμενος ο προπονητής για τα ραντεβού βιασμού με τη 12χρονη

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον 55χρονο προπονητή μετά την απολογία του για την υπόθεση βαθμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια ενώ νέα προθεσμία έλαβε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 55χρονος, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη. Είναι ο έβδομος κατηγορούμενος, ο οποίος οδηγείται στη φυλακή κατά την ανάκριση για την υπόθεση στα Σεπόλια.

«Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και δεν μπορούν να τον κατηγορούν ότι είναι παιδεραστής, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα. Είμαστε μαζί από τα 20 και είμαι 47 χρονών θα είχε δώσει δικαίωμα», ανέφερε η σύζυγός του.

«Του λέω ‘πού είσαι, χάθηκες’ μου λέει ‘την πάτησα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω. Καταστράφηκα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω’. Το τι έγινε δεν μου έλεγε, μου έλεγε «’θα τα πούμε αργότερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά’», δήλωσε φίλος του 55χρονου.

Ενώ νέα προθεσμία για την Πέμπτη (09/11) ζήτησε καί πήρε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, αρνούμενος τις κατηγορίες. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι συνάντησε τρεις φορές τη 12χρονη καθώς νόμιζε ότι ήταν μεγαλύτερη. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε επίσης ότι έδωσε χρήματα για την βοηθήσει και πως δεν υπήρξε ερωτική πράξη.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ο 35 ανεπάγγελτος εισοδηματίας και 39χρονος Security, αναμένεται να απολογηθούν στην Ανακρίτρια αύριο Τρίτη (07/11).