Σε απολογία ενώπιον της Ανακρίτριας οι δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια

Σε απολογία ενώπιον της Ανακρίτριας θα οδηγηθούν οι δύο απο τους τέσσερις άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν με εντάλματα σε βάρος τους στην υπόθεσης του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια

Το πρωί της Δευτέρας (07/11)  ενώπιον της Ανακρίτριας, οι δύο άνδρες, 43 και 55 ετών, πρόκειται να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τος αποδίδονται στην κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής. Πρόκειται για 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος συνελήφθη στην Κόρινθο, και 55χρονο, προπονητή mini ποδοσφαίρου, πατέρα δύο παιδιών.

Τους αναγνώρισε η 12χρονη

Προηγήθηκε η αναγνώρισή τους σε φωτογραφίες που υπέδειξαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατά την πρόσφατη εξέταση της, στη 12χρονη. Τα άτομα αυτά είχαν μεταβεί οικειοθελώς για να δηλώσουν ότι είχαν συνομιλία με την ανήλικη, αλλά δεν την είχαν συναντήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων όσο και ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου, θα υποστηρίξουν ότι είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη, ωστόσο δε συναντήθηκαν μαζί της.

Σε συνέχεια της ανακριτικής διαδικασίας την Τρίτη (08/11) θα μεταχθούν ενώπιον της Ανακρίτριας οι άλλοι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες. Πρόκειται για τον 35χρονο από τα Δυτικά Προάστια, ο οποίος είναι άγαμος και δήλωσε “ανεπάγγελτος εισοδηματίας”, ο οποίος φέρεται να είχε ολοκληρώσει τουλάχιστον τρία ραντεβού βιασμού με την 12χρονη έναντι αμοιβής και ο 39χρονος εργαζόμενος σε εταιρία Security, χωρισμένος και πατέρας 9χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε μια συνάντηση σε ραντεβού βιασμού με την ανήλικη στα Σεπόλια.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας πρόκειται να αποφανθούν για την ποινική μεταχείριση των κατηγορουμένων μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους.