Σεπόλια: Εντόπισαν το Airbnb που έκλεινε τα ραντεβού στη 12χρονη, ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος

Σε Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, στρέφονται οι έρευνες για τους χώρους που εκμίσθωνε ο Ηλίας Μίχος για τα ραντεβού βιασμού της 12χρονης, με τους παιδοβιαστές

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, σύμφωνα με διαρροές, φέρονται να εντόπισαν επιπλέον ένα χώρο στον οποίο ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε την 12χρονη από τα Σεπόλια και φέρεται να αναγνώρισε η ανήλικη στην τελευταία εξέτασή της, παρουσία της παιδοψυχολόγου της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ενημέρωσης,  πρόκειται για motel σε εξαώροφο κτήριο, με διαμερίσματα Airbnb και ασανσέρ, στο κέντρο της  ΑθήναςΟι τρεις υπερκείμενοι όροφοι, όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ενοικιάζονταν συνήθως σε οικογένειες, ενώ στους τρεις πρώτους, υπήρχαν από δύο διαμερίσματα στον κάθε όροφο, με την 12χρονη να περιγράφει τη διαρρύθμιση του κάθε χώρου.

“Στο δωμάτιο ερχόταν ένας άντρας κάθε φορά”

Η κεντρική είσοδος ξεκλείδωνε με κωδικό, ενώ όπως φέρεται να έχει περιγράψει η ανήλικη, ο 53χρονος υπόδικος Ηλίας Μίχος, είχε το κλειδί από το διαμέρισμα που είχε “κλείσει”. Στο χώρο του διαμερίσματος, υπάρχει διπλό κρεβάτι, επιτοίχια εγκατάσταση τηλεόρασης, ένα μικρό μπάνιο και μία μικρή κουζίνα με ένα σκαμπό, δίπλα από τα παράθυρα.

Η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε το δωμάτιο και περιέγραψε ότι στο χώρο πήγαινε νυχτερινές ώρες, εκεί την περίμεναν οι άνδρες που είχαν συνεννοηθεί με τον Ηλία Μίχο σε προκαθορισμένο ραντεβού.