Σεκιούριτι τηλεοπτικού σταθμού συνελήφθη για ένοπλες ληστείες

Έξω από τηλεοπτικό σταθμό ενώ θα αναλάμβανε βάρδια, συνελήφθη security ιδιωτικής φυλαξης. Είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο.

Είχε ενασχόληση ως προσωπικό φύλαξης εγκαταστάσεων εταιρειών στη Λ. Μεσογείων, ωστόσο σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται ως δράστης, ένοπλης ληστείας πρατηρίου υγρών καυσίμων σατη Λ.Γαλατσίου. Με απειλή κοντόκαννης καραμπίνας, αφήρεσε απο τον Αλβανό υπάλληλο τις εισπράξεις, περίπου 10.000 ευρώ και διέφυγε. Από το υλικό στις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων, οι Αστυνομικοί απομόνωσαν τα χαρακτηριστικά του δράστη. Η παρατηρητικότητα αυτόπτη μάρτυρα, οδήγησε τους αστυνομικούς στον υπάλληλο της εταιρείας ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης και στις εγκαταστάσεις της Λ. Μεσογείων, και τον συνέλαβαν κάτω από εγκαταστάσεις μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού ενώ πήγαινε να αναλάβει βάρδια.
Ο 36χρονος δεν αντιστάθηκε, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκαν στην κατοχή του μετρητά που είχαν κλαπεί από το βενζινάδικο.
Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport