Πετρούπολη: Εμπρηστής, για.. θέματα τιμής!

Για να υπερασπιστεί την τιμή της φίλης του, προκαλεσε εμπρησμό, 28άχρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη στην Πετρούπολη.

Το ζευγάρι, είχε μεταβεί σε κέντρο διασκέδασης στην Πετρούπολη (31/05), όπου ο 28χρονος Αλβανός συνεπλάκη άγρια με παρέα θαμώνων οι οποίοι παρενόχλησαν τη φίλη του, τραυματίζοντας έναν από τα μέλη της παρέας, καταφέροντας του χτυπήματα με τα χέρια. Στο επεισόδιο, παρενέβη ο υπεύθυνος του καταστήματος και οι δύο παρέες απομακρύνθηκαν, ωστόσο μία ώρα αργότερα, ο 28άχρονος Αλβανός επέστρεψε και απέρριψε εξωτερικά του καταστήματος, τρεις βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Σε βαρος του υποβλήθηκαν μηνύσεις και Αστυνομικοί με εισαγγελέα, μετέβησαν στο σπίτι του δράστη για έρευνα. Η συνομήλικη σύντροφός του 28άχρονου Αλβανού, επιχείρησε να παρεμποδίσει τον έλεγχο των Αστυνομικών, ωστε ο νεαρός, να διαφύγει από την πίσω πόρτα.
Οι δυο συνελήφθησαν,  κατηγορούμενος για εμπρησμό, σωματική βλάβη, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εκρηκτικών υλών, ο 28άχρονος Αλβανός, ενώ η νεαρή κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και απείθεια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε τον 28χρονο Αλβανό σε τακτικό ανακριτή.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport