“Εάν το Κράτος θεωρεί τη μετακίνηση από τις διμοιρίες τιμωρία, ας λάβουν θέσεις όσοι υπηρετούν σε πολιτικά γραφεία και τη βουλή”

Η αντίδραση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ με μετακινήσει αστυνομικό της ΥΑΤ μετά τα επεισόδια στις γειτονιές του Περιστερίου για επίμεμπτη συμπεριφορά, προκάλεσε συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, ο οποίος παραθέτει μια πρόταση

Αναφέρει του, ο Αρχιφύλακας Γιώργος Σιδερίδης, αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, «Αστυνομία να προστατεύει τους διαιτητές,
Αστυνομία να προστατεύει τα λεωφορεία των ομάδων,
Αστυνομία να προστατεύει τους δημοσιογράφους,
Αστυνομία να προστατεύει τους πάγκους των ομάδων,
Αστυνομία να προστατεύει τις θύρες των γηπέδων,
Αστυνομία να προστατεύει τους επίσημους στις σουίτες τους,
Αστυνομία να προστατεύει τους φιλάθλους..
Και στο τέλος αυτός που φταίει πάντα είναι η αστυνομία. Πολύ ωραίο παραμύθι.
Ας σταματήσει η αστυνομία να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ανώνυμες εταιρείες, είναι ανήθικο, παράνομο και στο τέλος το μόνο που προσφέρει είναι στο να βρισκει το κράτος έναν χρήσιμο “ηλίθιο” για να φορτώνει όλες τις στρεβλώσεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εάν το Κράτος θεωρεί πως το να μετακινήσεις κάποιον από τις διμοιρίες είναι τιμωρία, τότε έχω να κάνω μια πρόταση που θα βοηθήσει κατά πολύ στην επάνδρωση των διμοιριών με αστυνομικούς που έχουν βαθιά αίσθηση του καθήκοντος και θα δώσει λύση στο πρόβλημα των “οξύθυμων”αστυνομικών που υπηρετούν εκεί.

Ας μετατεθούν όλοι από αστυνομικοί από τα ΜΑΤ και την θέση τους να πάρουν οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε πολιτικά γραφεία και στην βουλή.

Υ.Γ. Αν πάλι κάποιος έχει ακόμη απορίες για τον ρόλο της αστυνομίας στα γήπεδα, μπορείτε να ρωτήσετε τις διοικήσεις των ομάδων που υποστηρίζετε…. όλο και κάποιον απόστρατο αξιωματικό θα βρείτε να σας απαντήσει».