Σεπόλια: Εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης, στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Με συνεκτιμηση των νέων ευρημάτων και σε αξιολόγηση του περιεχομένου της συμπληρωματικής εξέτασης από τη 12χρονη, οι Δικαστικές Αρχές αποφάσισαν την έκδοση τεσσαρων ενταλμάτων σύλληψης, εκ των οποίων, οι τρεις είχαν μεταβεί αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων

Την έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης αποφάσισε η Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, μετά την συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης.

Η 12χρονη στη συμπληρωματική της εξέταση, την Τρίτη (01/11) φέρεται να αναγνώρισε και νεα πρόσωπα με τα οποία είχε “ραντεβου βιασμού”. Τα τρία από τα άτομα αυτά, είχαν μεταβεί αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στις Αρχές δηλώνοντας ότι χρησιμοποιούσαν τη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με την ανήλικη, αρνούμενοι ότι είχαν συνάντηση σε “ραντεβού βιασμού” της.

Η Ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου Εισαγγελέα αποφάσισαν την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, με τον αριθμό τους -μαζί με τους πέντε που έχουν τεθεί σε προφυλακίση- να ανέρχεται στους δέκα, ενώ σε προσωρινή κράτηση βρίσκεται και η μητέρα της 12χρονης. Μέχρι σήμερα στο πλαίσιο της έρευνας ο αριθμός των ανδρών που αυτοβούλως έχουν εμφανιστεί στις Αρχές ανέρχονται σε 16ατομα.

Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της νέας εξέτασης της, υπέδειξαν στη 12χρονη φωτογραφίες και “σπίτια” και χώροι airbnb, οι οποίοι βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, και αναγνώρισε ένα διαμέρισμα, όπου ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, εξέδιδε τη 12χρονη.

Η έρευνα των Αρχών πλέον εκτείνονται και σε εφαρμογές live streaming, μέσω της οποίας χρήστες της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλήρωναν με κάρτα και έβλεπαν σε απευθείας μετάδοση τους βιασμούς της 12χρονης.