“Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου επικοινωνήσετε μαζί μας”- Έκκληση της μητέρας του Γιώργου Κυπαρίσση στους απαγωγείς

Έκκληση απευθύνει η μητέρα του Γιώργου Κυπαρίσση, στοςυ απαγωγείς του γιους της ο οποίος απήχθη από το Ντράφι, να επικοινωνήσουν με την οικογένεια και να δώσουν ένα σημάδι ότι βρίσκεται εν ζωή

«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Πενήντα μέρες μετά την απαγωγή, η υπόθεση έχει παγώσει και κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται με τον 40χρονο. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την στήριξη και την διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα» είναι η έκκληση της Όλγας Κυπαρίσση, μητέρας του 40χρονου επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση ο οποίος τελεί υπό ομηρεία από τις 29 Δεκεμβρίου 2021. Σε επικοινωνία της με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η μητέρα του επιχειρηματία δηλώνει ότι περιμένει με αγωνία κάποιο νέο από τον 40χρονο γιο της.

Η έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων Γιώργος Κυπαρίσσης απήχθη το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου 2021, έξω από τη μεζονέτα που διαμένει με την οικογένειά του, στο Ντράφι Παλλήνης, ενώ συνομιλούσε με φίλη του κατά την επιστροφή του από  έξοδο σε ταβέρνα που είχε πραγματοποιήσει με φίλους. Η κλήση, διάρκειας 22 λεπτών, ολοκληρώθηκε (29/12 2021- 00.02) ενώ ακούγεται συνομιλία του 40χρονου με τους απαγωγείς του στα τελευταία δευτερόλεπτα της επικοινωνίας πριν κλείσει η σύνδεση με παρέμβαση ενός εκ των απαγωγέων του.

Οι απαγωγείς επικοινώνησαν λίγο αργότερα με τον αδελφό του ζητώντας ως λύτρα περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ, το ποσό ωστόσο μειώθηκε στο ένα εκατομμύριο ευρώ, για να τον απελευθερώσουν, με τους δράστες να αποστέλλουν σε απόδειξη ζωή του 40χρονου Γιώργου Κυπαρίσση μια φωτογραφία του, με δεμένα τα χέρια του, σε εφαρμογή που δεν διατηρεί αρχείο. Για περισσότερο από ένα μήνα όμως δεν έχει υπάρξει άλλη επικοινωνία, με την οικογένειά του ,τους γονείς του και τον αδελφό του, να είναι έντονα ανήσυχοι .