Ντράφι: Δήλωση εξαφάνισης για έμπορο ανταλλακτικών αυτοκινήτων- Αναζητήσεις ως θύμα απαγωγής απο την ΕΛΑΣ

Η δήλωση εξαφάνισης εμπόρου ανταλλακτικών αυτοκινήτων με έδρα την περιοχή των Αχαρνών και ευρήματα με καμένα οχήματα έχει προκαλέσει έρευνα σε αναζητήσεις ως θύμα απαγωγής για τις Αρχές Ασφαλείας

Ο έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων θα επέστρεφε μετά από νυχτερινή έξοδο το βράδυ της Τρίτης (28/12) στην οικία του στο Ντράφι. Ωστόσο οι οικείοι του καθώς δεν είχαν ενδείξεις της παρουσίας του και οι κλήσεις τους παρέμεναν αναπάντητες, δήλωσαν την εξαφάνισή του. Όπως δήλωσαν οι οικείοι του εμπόρου το βράδυ της Τρίτη (28/12), είχε αποχωρήσει  από ταβέρνα και κατευθυνόταν στο σπίτι του, χωρίς να φτάσει στον τελικό του προορισμό. Η οικογένεια του εμπόρου εξέφρασε την έντονη ανησυχία της, καθώς το 2020 ο αδελφός του εμπόρου ανταλλακτικών αυτοκινήτων με τον οποίο διατηρούν από κοινού της επιχείρηση τους στις Αχαρνές, είχε βρεθεί να δηλώνει θύμα απόπειρας ληστείας σε βάρος του, με τους δράστες να έχουν ενεργήσει πυρά.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, και την ιχνηλασίας στην ευρύτερη περιοχή, στη διαδρομή που ακολουθούσε ο έμπορος, εντοπίσθηκαν υπολείμματα από δυο καμένα οχήματα στον οικισμό «Φοίνικας» των Σπάτων Αττικής τα οποία εξετάζεται στο ενδεχόμενο σχετίζονται με την υπόθεση εξαφάνισης του. Για  την υπόθεση, έχουν καταθέσει στην Ασφάλεια Αττικής, ο αδερφός και η σύζυγος του εμπόρου ο οποίος αναζητείται . Τις έρευνες διεξάγει το ΥΔΕΖΙ1ο/ΔΑΑ.