Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της Γεωργίας Πουτου

Ύστερα από αναζητήσεις,  εντοπίσθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά ο ύποπτος για τη δολοφονία της Γεωργίας Πουτου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr ο 71χρονος Χ.Π. ο οποίος ήταν καταζητούμενος υμως ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας Πουτου στα Αμπελάκια Σαλαμίνας (05/12-06.00).

Εντοπίστηκε στο όχημα της 43χρονης Γεωργίας Πουτου το οποίο είχε υπεξαιρέσει μετά το μεταξύ τους επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής (01/12) για το οποίο την επόμενη ημέρα το μεσημέρι τον κατήγγειλε μεταξύ άλλων για Ενδοοικογενειακή βία.

Ο 71χρονος Χ.Π Πομάκος στην καταγωγή,  είχε ελληνοποιηθεί στα στοιχεία του λαι δήλωνε συγγενική σχέση με Στρατιωτικό που είχε πολιτική παρουσία την περίοδο της επταετία χωρίς ωστόσο να προκύπτει. Έτσι είχε εμφανιστεί και στη 43χρονη Γεωργία Πουτου όταν τη συνάντησε και είχαν συνάψει συμβατικό σύνδεσμο πριν επτά χρόνια.

Ο 71χρονος εξετάζεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά το πρωί της Τετάρτης (06/12).