Σαλαμίνα: Ομολόγησε ως δράστης δολοφονίας της συντρόφου του- “Τη βρήκα με άλλον”

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά ομολόγησε ως δράστης δολοφονίας της συντρόφου του αναζητουμενος ως ύποπτος για το έγκλημα στη Σαλαμίνα

“Τη βρήκα με άλλον” φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr,  ο καθ’ ομολογιαν δράστης τη δολοφονία της συντρόφου του στα Αμπελάκια Σαλαμίνας (05/12-06.00). Ο 71χρονος Χ.Π οδηγός σχολικού λεωφορείου φέρεται να υποστήριξε ότι δύο ημέρες πριν το έντονο ενδοοικογενειακό επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευή (01/12-22.30) είχε εντοπίσει τη σύντροφό του σε ερωτική περίπτυξη με άλλον άνδρα και ο ίδιος φέρεται να αποδίδει σε ερωτικό μίσος που ένοιωσε για την 43χρονη την πράξη του, καθώς εκείνη δεν ήταν σε θέση – όπως υποστηρίζει – να δικαιολογηθεί.

Σε έξαρση ψυχικής ορμής και τυφλωμένος από το ερωτικό πάθος για εκείνη,  το πρωί της Τρίτης (05/12-06.00) πήγε στο σπίτι της μητέρας της, χτύπησε το κουδούνι και μόλις τη διέκρινε στο τζάμι της πόρτας την πυροβόλησε δύο φορές. Όταν την είδε αιμόφυρτη πεσμένη στο δάπεδο την εγκατέλειψε και διέφυγε.

Στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, εντόπισαν τον 71χρονο στο όχημα της 43χρονης το οποίο είχε υπεξαιρέσει, στα «Γαριδάδικα», μεταξύ Δραπετσώνας και Κερατσινίου, ενω αναζητούσε νυχτερινό κατάλυμα. Μαζί του, ειχε την καραμπίνα με την οποία είχε προκαλέσει το θανάσιμο τραυματισμό της 43χρονης και κάποια ρούχα. Εκτίμηση των αστυνομικών ότι ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής. Οι ερευνητές της Ασφάλειας προσέγγισαν τον 71χρονο και προχώρησαν σε προσαγωγή του στην Υπηρεσία όπου ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, διακριβώθηκε ότι ο 71χρονος Χ.Π είναι πομάκος στην καταγωγή. Ο ίδιος με διαδικασίες οι οποίες τελούν υπό διερεύνηση, το 1972 άλλαξε το όνομά του από μουσουλμάνικο σε ελληνικό και το 1983 άλλαξε και το επίθετό του, οπότε και άρχισε να δηλώνει – ψευδώς –  ότι διατηρεί συγγενικό δεσμό με Στρατιωτικό ο οποίος είχε παρουσία στην πολιτική ζωή της χώρας πριν από 50χρόνια. Σε αυτά τα στοιχεία είχε συστηθεί και στην 43χρονη Γεωργία Πούτου, πριν από επτά χρόνια, όταν γνωρίστηκαν και είχαν συνάψει συμβατικό σύνδεσμο.

Για το όπλο του εγκλήματος, την κυνηγετική καραμπίνα διαπιστώθηκε ότι την κατείχε παράνομα, ο 71χρονος ΧΠ υποστήριξε ότι την προμηθεύτηκε από Αλβανό ο οποίος δουλεύει σε λαϊκή του νησιού.

Το πρωί (06/12) ο 71χρονος Χ.Π με την ποινική δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, υπεξαίρεση και ανθρωποκτονία, πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελία Πειραιά.