Σαλαμίνα: Είχε καταγγέλλει σε ενδοοικογενειακό το σύντροφό της πριν δυο ημέρες

Στο Τμήμα Ασφαλείας της Σαλαμίνας εχει καταγγείλει το σύντροφό της η γυναίκα που κατέληξε νεκρή μετά από πυροβολισμό έξω από το σπίτι της στο συνοικισμό Αμπελάκια

Η Γεωργία Πουτου, θύμα ενδοοικογενειακής βίας με δράστη τον 71χρονο σύντροφό της Χ.Π ο οποίος αναζητείται

Συμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, το περασμένο Σάββατο (02/12) η 43χρονη Γεωργια Πουτου (φωτο), ειχε μεταβεί και κατήγγειλε σοβαρο ενδοοικογενειακό επεισόδιο με τον 71χρονο σύντροφό της Χ.Π με κακοποιητική σωματική και λεκτική συμπεριφορά. Από το τοπικό Τ.Α εκδόθηκαν αναζητήσεις για τον 71χρονο άνδρα ενω της συνέστησαν οι  αστυνομικοί να φύγει από το σπίτι και να ενεργοποιήσει την εφαρμογή panic button, ωστε σε ενδεχόμενο κινδύνου ή απειλής να καλεσει σε βοήθεια. Ωστόσο η ιδια δεν προκύπτει να ενεργοποιησε την εφαρμογή.

Η 43χρονη επεστρεψε στο πατρικός της και διέμενε με τη μητέρα της, ωστοσο το πρωί (05/12) ο δράστης, χτύπησε το κουδούνι της μονοκατοικίας και μόλις η Γεωργοα Πουτου, προσέγγισε στην πόρτα, δέχθηκε τα πυρά από κυνηγετικό όπλο και ακαριαία κατέληξε.

Οι περίοικοι μετα τους δυο πυροβολισμούς -το πρωί της Τρίτης (05/12-09.40) ενημερωσαν το τοπικο ΑΤ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τα τραύματα της 43χρονης να έχουν επιφέρει ακαριαία το θάνατο.

Από τις έως τώρα αναφορές και μαρτυρίες αναζητείται ως βασικός μάρτυρας της υπόθεσης 71χρονος άνδρας με τον οποίο διατηρούσε δεσμό η 43χρονη και παρά τις έρευνες δεν έχει εντοπισθεί.