Ρουβίκωνες σε καταδρομική με τρικάκια στο ΑΤ Κολωνού, για τη σύλληψη ΑΝΤΑΡΣΥΑ μετά την επίθεση σε πλήρωμα της ΔΡΑΣΗ

Κείμενο ανάληψης ευθύνης στον διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου για την καταδρομική μελών του Ρουβίκωνα στο Α.Τ. Κολωνού

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας  του Ρουβίκωνα (22/11-17:00) απέρριψαν τρικάκια έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Στο κείμενο ανάληψης ευθύνης των μελών του Ρουβίκωνα, με αναφορά στις εκδηλώσεις που- παρα την απαγόρευση – πραγματοποίησαν μέλη αριστερών κομμάτων και παρατάξεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς για τα 47χρόνια από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και τη σύλληψη του 27άχρονου ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μετα την επίθεση σε βάρος πληρώματος της ΔΡΑΣΗ, στο ΜΕΤΡΟ Σεπολίων, με τον τραυματισμό δύο Αστυνομικών.

«Αυταρχισμός και αυθαιρεσία αποτελούν έννοιες ταυτόσημες με την αστυνομία. (..) Η κορύφωση της καταστολής ολοκληρώθηκε στο πογκρόμ αστυνομικής βίας εναντίον μιας ολόκληρης οικογένειας στα Σεπόλια. (..) Υπενθυμίζουμε πως για εμάς ο αγώνας είναι συνεχής. Έτσι λοιπόν, πραγματοποιήσαμε μια ελάχιστη συμβολική κίνηση αλληλεγγύης για την οικογένεια που χτυπήθηκε μπροστά στην είσοδο του σπιτιού της στα Σεπόλια».