Ρουβίκωνας: “Αδύνατη η αποτροπή των ενεργειών μας από την ΕΛ.ΑΣ.”

Ανάρτηση του γνωστού ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα, υποστήριξε ότι είναι «αδύνατον» να τους σταματήσει η ΕΛΑΣ μετά την καταδρομική στα γραφεία εταιρείας με ιχυοκαλλιέργειες.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης με το επιχείρημα ότι «οι εν δυνάμει “στόχοι” είναι εκατοντάδες», υποστήριξε ότι «εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο “αχαρτογράφητο” απο τις αρχές». Εξήρε την επιχειρησιακή δράση του Ρουβίκωνα, με την άποψη ότι οι ενέργειες της αναρχικής συλλογικότητας, «είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Η Αθήνα είναι μια τεράστια πόλη. Οι εν δυνάμει “στόχοι” είναι εκατοντάδες. Εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο “αχαρτογράφητο” από τις αρχές. Όλα αυτά συντελούν στο να μην είναι δυνατή η αποτροπή ενεργειών όπως οι δικές μας οι οποίες είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης,και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού. Αυτό που θέλουν να κάνει η ΕΛΑΣ(κυρίως οι δεξιοί και νεοφιλελεύθεροι κύκλοι)είναι ατελέσφορο και αδύνατον. Εκτός και εάν ακολουθήσει τακτικές ανορθόδοξες όπου επί του παρόντος κανείς ακόμα δεν το θέλει.”