Παπακώστα προς Ρουβίκωνα: «Δίνουμε σήμα μηδενικής ανοχής»- Αναγώρισε το δίκαιο της διαμαρτυρίας των ενστόλων

Με αφορμή την ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη, απάντησε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα

«Θέλουν να δείξουν ότι κάνουν κάτι πιο σημαντικό από αυτό που κάνουν, προσάγονται και όταν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις συλλαμβάνονται και τον λογαριασμό τον πληρώνουν», ανέφερε για τη δράση της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. «Σαν παλιοί πολιτικάντηδες που θέλουν να δικαιολογούν την ύπαρξή τους», υποστήριξε ότι τα μελη της αναρχικής συλλογικότητας, προσπαθούν να διατηρούνται στην επικαιρότητα, και επεσήμανε ότι το Κράτος δίνει σήμα μηδενικής ανοχής.

Στην πρωινή εκτομπή του ΣΚΑΪ η Κατερίνα Παπακώστα, με αφορμή την ανάρτηση του ηγετικού στελέχους της αναρχικής συλλογικότητας, επισήμανε ότι «στην πραγματικότητα συμβαίνει ό,τι λένε οι ίδιοι: εκατοντάδες στόχοι στην Αθήνα υπάρχουν, μπορεί κάποιος να σε αιφνιδιάσει, μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε αν το θελήσει. Το θέμα είναι πώς τον αντιμετωπίζεις και τι σήμα δίνεις. Το κράτος δίνει σήμα μηδενικής ανοχής. Τέλος, τελεία».
Παράλληλα η Υφυπουργός, αναφέρθηκε και στις επιτυχίες της ΕΛΑΣ, αναγνωρίζοντας ότι «έχουν επιφορτιστεί να κάνουν τα πάντα, ενώ υπάρχουν φθορές και στο υλικό που χρησιμοποιούν» ενώ τόνισε ότι καθημερινά εξιχνιάζονται μεγάλες υποθέσεις που καθυστερούσαν και αναγνώρισε ότι οι Αστυνομικοί διαμαρτύρονται δικάιως.