Ρόδος: Εξελίξεις στην έρευνα για τη δολοφονία της φοιτήτριας – Εξετάζονται τρία άτομα

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας, καθώς εξετάζονται τρία άτομα,  ύστερα από αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο αποτυπώνεται και η παρουσία της 22άχρονης πριν εντοπισθεί νεκρή.

Τρια άτομα έχουν προσαχθεί- μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης λευκού van μέσα στο οποίο έχει καταγραφεί η παρουσία της 22άχρονης φοιτήτριας από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Από τις Λιμενικές Αρχές, εξετάζεται και ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ως ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο ήρθε σε επαφή η 22άχρονη Ελένη, από τη στιγμή που γίνεται αισθητή η απουσία της μέχρι τον εντοπισμό της (28/11) από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στη θαλάσσια περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Ρόδου.

Δύο Έλληνες και ένας  Αλβανός έχουν προσαχθεί κι εξετάζονται

Σύμφωνα με  πληροφορίες απο Αστυνομικές, δύο από τους προσαχθέντες στις καταθέσεις τους, έχουν υποπέσει σε αντιφάσεις στην περιγραφή των γεγονότων χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει- μέχρι στιγμής- εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, δείγμα DNA στο σπίτι ενός εκ των προσαχθέντων και στο λευκό van, έχει ταυτοποιηθεί με το γενετικό τύπο που έχει ληφθεί από την 22άχρονη φοιτήτρια και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ταύτιση.

Παράλληλα, οι κλήσεις του κινητού τηλεφώνου και οι επαφές της 22άχρονης φοιτήτριας- τον τελευταίο μήνα- εξετάζονται από τις Αρχές και άτομα με τα οποία είχε έρθει σε επαφή έχουν κληθεί σε εξέταση μάρτυρα.

Η 22άχρονη φοιτήτρια, σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στο δεξί της πόδι, από το  πατέρα της,  ο οποίος ταξίδεψε στο νησί, όταν ενημερώθηκε για την τραγική εξέλιξη.

Οι Λιμενικές Αρχές της Ρόδου σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ εκφράζονται με συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η υπόθεση της δολοφονίας της 22άχρονης φοιτήτριας εντός της ημέρας θα έχει εξελίξεις.