Ρόδος: Ομολογία για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Εντός της ημέρας επίσημη ανακοίνωση από το Λιμενικό για την δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο.

Με τις ομολογίες των δύο ανδρών οι οποίοι είχαν προσαχθεί κι εξετάστηκαν σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 22άχρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, οι Λιμενικές Αρχές της Ρόδου, εξιχνίασαν την υπόθεση.

Screenshot_20181204-151232_Facebook

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, ο 20άχρονος Έλληνας γιός επιχειρηματία στον τομέα του τουρισμού στο νησι και ο 19άχρονος Αλβανός φίλος του, φέρονται να γνώριζαν, τη φοιτήτρια. Σε συνάντηση μεταξύ τους, υπήρξε πρόταση για ερωτική συνεύρεση με τη νεαρή φοιτήτρια να αρνείται.

Στη βίαιη αντίδραση που αντιμετώπισε η 22άχρονη, αντιστάθηκε. Φέρει ίχνη στραγγαλισμού, σύμφωνα με τον ιατροδικαστική, ενω δέχθηκε πλήγματα με συμπαγές μεταλλικό αντικείμενο- ενδεχομένως σίδερο ατμού, ή σιδερώστρα- με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητη στο έδαφος. Στη συνέχεια τη μετέφεραν στη θαλάσσια τουριστική περιοχή της Λίνδου και απέρριψαν το σωμα της στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί από εισρρόφηση ύδατος.

Screenshot_20181204-133330_Facebook

Βιντεοληπτικό υλικό απο κάμερες ασφαλείας κοντά στο σπίτι όπου διέμενε η Ελένη Τοπαλούδη, έχει περιέλθει στην κατοχή των Αρχών. Χρονολογείται την περασμένη Τρίτη (27/11) και έχει καταγράψει την παρουσίαση της, στο αυτοκίνητο- που ανήκει στον πατέρα του- με τον 20άχρονο φίλο της.

Κατά την εξέταση τους οι δύο άνδρες υπέπεσαν σε αντιφάσεις, ωστόσο με το αυταπόδεικτο προανακριτικό υλικό ομολόγησαν την πράξη τους. Πληροφορίες από τις Λιμενικές Αρχές σημειώνουν στο Nantiareport.gr ότι ο 20άχρονος φέρεται να υποστηρίζει την εκδοχή ότι ο 19άχρονος Αλβανός φίλος του, ευθύνεται για τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας από το Διδυμότειχο .

Το πτώμα  της νεαρής φοιτήτριας, εντοπίσθηκε το επόμενο πρωί (28/11-08.30) στη θαλάσσια περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου από κλιμάκιο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου. Πρόκειται για μία δύσβατη απομονωμένη περιοχή με τη θάλασσα να απέχει περισσότερο από 50 μέτρα πεζοπορία σε μονοπάτι.