Ρόδος: Προσαγωγές υπόπτων για τη δολοφονία της 22άχρονης φοιτήτριας

Στην προσαγωγή τριών ατόμων για την υπόθεση δολοφονίας της 22άχρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, προχώρησε το Λιμενικο Σώμα.

Στις προσωπικές επαφές που διατηρούσε η 22άχρονη, αναζητούν οι Αρχές του νησιού τα κίνητρα του δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας,  το πτώμα της οποίας εντοπίσθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Λίνδου.

Με εισαγγελική παραγγελία έχει αιτηθεί άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της

Ο ιατροδικαστής εντόπισε εμφανή ίχνη στραγγαλισμού στο λαιμό της Ελένης Τοπαλούδη. Το πτώμα της 22άχρονης, εντοπίσθηκε γυμνό, με λυμένο το μωβ σουτιέν της, ενώ δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού, με τς τραύματα που φέρει κυρίως στο πρόσωπο να αποδίδονται στην πτώση της στα βράχια, καθώς το σώμα της παρασυρόταν από τα κύματα.

Κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και του Λιμενικού ερευνούν την υπόθεση

Στη  εξέλιξη της έρευνας, βιντεοληπτικό υλικό από την τελευταία παρουσία της 22άχρονης (27/11) έχει περιέλθει στις Αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, έχει καταγραφεί μαζί της, ένα ακόμη άτομο το οποίο και αναζητείται προς έκταση.

Στο Πανεπιστήμιο με Έδρα τη Ρόδο, στο οποίο φοιτούσε η 22άχρονη, Ελένης Τοπαλούδη, όσοι τη γνώριζαν περιγράφουν ένα ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο με κοινωνική ευαισθησία και προσφορά. Συμφοιτητές της 22άχρονης έχουν κληθεί σε κατάθεση με τους Λιμενικούς διενεργούντες την προανάκριση να εξετάζουν κάθε πτυχή της ζωής και των επαφών της νεαρής γυναίκας.