Ρόδος: Έφηβη Γερμανίδα κατήγγειλε νεαρό Γερμανό για βιασμό

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπήκοος Γερμανίας, με καταγγελία έφηβης ομοεθνούς του για βιασμό

Μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου 14χρονη Γερμανίδα η οποία κατήγγειλε ότι την Τετάρτη (04/08-23.30) ενώ βρισκόταν στην παραλία ξενοδοχείου στην Καλλιθέα Ρόδου με τον 19χρονο, έχοντας αποδεχθεί πρόσκλησή του, προέβη παρα την άρνησή της σε ερωτικές πράξεις σε βάρος της.

Όπως κατέθεσε είχε γνωρίσει τον 19χρονο (02/08) στο μπαρ του ξενοδοχείου, όπου διασκέδαζε με φίλη της, καθώς διαμένει με την οικογένειά του στο ίδιο ξενοδοχείο. Φέρεται να ζήτησε, από την φίλη της να τους αφήσει μόνους και κατέβηκαν στην παραλία οπου συνέχισε να τη φλερτάρει. Με άσκηση βίας ενήργησε ασέλγεια σε βάρος της, με τα χέρια του ενω η 14χρονη επιχείρησε να τον αποτρέψει χωρίς αποτέλεσμα. Καθώς  ο 19χρονος ανέβαζε το εσώρουχό του, όπως περιέγραψε, αφού τον απώθησε, διέφυγε και ζήτησε βοήθεια από τη φίλη της.

Ο 19χρονος οπως περιγράφει η 14χρονη τις προσέγγισε, έπεσε στα πόδια της αναφέροντας της τη φράση «γιατί δεν είναι βιαστής». Οι δύο κοπέλες ενημέρωσαν τους γονείς του και τις Αρχές.

Ο ίδιος διατείνεται ότι είχαν επικοινωνία στα κινητά τους τηλέφωνα και υποστήριξε ότι η 14χρονη του ζήτησε να βρεθούν στην παραλία και καθως ο ίδιος ερεθίστηκε τρόμαξε η 14χρονη και απομακρύνθηκε.

Μετά από την απολογία του κ 19χρονος Γερμανός με συμφωνη γνώμη της Αναπληρώτριας Ανακρίτριας και του Εισαγγελέως Υπηρεσίας, αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους €2.000 .

__________________

* dimokratiki.gr