ΡΟΔΟΣ: Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) σοβαρά τραυματίας, παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο.

Σε τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκε σοβαρά Ανθυπολοχαγός του Στρατού, απο διερχόμενο Τουριστικό λεωφορείο στο 2ο χλμ.της ΕΟ Τσαϊρίου- Αεροδρομίου, στη Ρόδο.

Σε κρίσιμη αλλα σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρόδου ο 40χρονος Διοικητής της Στρατονομιας Ρόδου, ο οποιος τράυματιστηκε απο διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο, οταν άνοιξε η πλευρική μπαγκαζιερα βριςκομενο εν κινήσει με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού στρατιωτικο οχημα λογω μηχανικης βλαβης ακινητοποιήθηκε στο επαρχιακό δίκτυο της Ρόδου (10.45-11/11). Στο σημείο προσωπικό της Στρατονομίας, έλαβε μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή τροχαίου ατυχήματος, οταν διερχόμενο τουριστικό λεοφορείο, τραυμάτισε σοβαρά στον αυχένα τον 40χρονο Ανθυπολοχαγό (ΠΖ) -Διοικητή της Υπηρεσίας ο οποίος συμμετείχε στα μέτρα.

Ο τραυματίας Αξιωματικός του Πεζικού, έχει διεκομισθει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, με διάγνωση κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.