Ρέθυμνο: Έκκληση της γιαγιάς για την 8άχρονη Αντωνία να την επιστρέψει στο σπίτι, η μητέρα της

Με την 8άχρονη Αντωνία, για την οποία έχει εκδοθεί αναγγελία εξαφάνισης της, να αναζητείται, η γιαγιά της στην οποία έχει ανατεθεί η επιμέλεια της, απευθύνει έκκληση στη μητέρα της, να την επιστρέψει στο σπίτι της.

“Αμαρτίες γονέων”.. υποκρυπτει η υπόθεση με την αναγγελία εξαφάνισης, για την 8άχρονη Αντωνία από το Ρουσσο Ρεθύμνου. Την ανήλικη, απομάκρυνε η μητέρα της απο τη  οικία της γιαγιάς της- μητερα του πατέρα της- στην οποία έχει προσωρινά ανατεθεί η επιμέλεια της, καθως οι γονείς είναι “χρήστες”. Την επιμέλειας της μικρής διεκδικούν δικαστικά οι δυο γιαγιάδες της 8άχρονης.

Η γιαγιά της ανήλικης- μητέρα της μητέρας της- παραδέχθηκε οτι η εγγονή της είναι μαζί της, δηλώνει ότι το παιδί είναι καλά και ότι δεν προτίθεται να αποκαλύψει πού βρίσκεται καθώς θεωρεί οτι δεν πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό της- στο σπίτι της γιαγιάς από την πλευρά του πατέρα της- παραθέτοντας την άποψη ότι δεν είναι ασφαλές για τη διαβίωση της εγγονής της.

blurimage22-9-2016_1-28-42Η γιαγιά της ανήλικης- μητέρα της μητέρας της- παραδέχθηκε οτι η εγγονή της είναι μαζί της, δηλώνει ότι το παιδί είναι καλά και ότι δεν προτίθεται να αποκαλύψει πού βρίσκεται  η 8άχρονη εγγονή της.

screenshot_20160922-132705Η γιαγιά της ανηλικης, θεωρεί -οπως γραφει στον προσωπικο της λογαριασμό στο FB- οτι δεν πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό της- στο σπίτι της γιαγιάς από την πλευρά του πατέρα της- παραθέτοντας την άποψη ότι δεν είναι ασφαλές για τη διαβίωση της εγγονής της.

Για τον εντοπισμό της Αντωνίας Α. εκδόθηκε αναγγελία Amber Alert.